Apartman Fani - Dubrovnik
 
 
  POČETNA
DUBROVNIK
  FANI
  KONTAKT
  LINKOVI
 
 
 
 
 
 
Hrvatski
English
 
 
 

O DUBROVNIKU

 
Dubrovnik je smješten na krajnjem jugu Republike Hrvatske: Proteže se u duljini od 20,5 km od rta Orsula na istoku do Brsečina na zapadu, uključujući i otočnu skupinu Elafita ( Šipan, Lopud, Koločep, Olipe, Tajan i Jakljan ). Klimatska obilježja ovog područja su tipično mediteranska, s blagim i vlažnim zimama, te vrućim i sparnim ljetima (prosječno 2600 sunčanih sati godišnje). Prosječna godišnja temperatura zraka je 17°C, a ljetna temperatura mora 21°C, Prosječna ljetna temperatura zraka je 25°C, koju ublažuje maestral - glasnik lijepog vremena. Zime su blage, a tijekom hladnijih mjeseci uobičajeno pušu bura i jugo.

Obala najjužnijeg dijela Hrvatske je preljepa, prožeta zaljevima, plažama, strmim stijenama te otocima koji obiluju gustom borovom šumom. Velika raznolikost flore i faune obilježja su ovog dijela hrvatske obale, a prevladavaju čempresi, borovi i masline, vinogradi, stabla limina i naranača, stvarajući poseban mediteranski ugođaj.

Dubrovnik je jedinstven, Grad prepun kulturno povijesnih spomenika, tradicije i običaja, Grad pod zaštitom UNESCO-a. Ambijent i atmosfera povijesne jezgre Grada su neponovljivi, jedinstveni i posebni. Da biste ih osjetili, posjetite Dubrovnik i uživajte u Gradu po mjeri čovjeka!

 

Dubrovnik

 
  dubrovnik   dubrovnik
       
  dubrovnik   dubrovnik
       
  dubrovnik   dubrovnik
  free wifi
 
 
 
  Apartman Fani - Dubrovnik
Kneza Domagoja 16
tel: +385 20 427 534
mob: +385 91 768 3855
Apartman Fani e-mail